About

 

TKO JE INNA PHOTOGRAPHY?
Imam 26 godina te dolazim iz Đakova gradić u Hrvatskoj. Neću reći kako je fotografija iz hobija prešla u posao tad i tad, jer fotografija za mene nije ni hobi, ni posao, za mene je način na koji vidim svijet.
Započelo je sve to još davno, ali stvarno davno kada sam kao klinka od nepunih pet godina sa police često krala tatin stari analogni fotoaparat i od tad nije prestalo. Oduvijek sam kreativna i vodeći se kreativnošću završila sam školu za primjenjenu umjetnost i dizajn. Volim  pse, volim putovati, slušati glasnu glazbu, plesati, igrat igrice, punooo energetskih pića i nezdrave hrane.

 

ZAŠTO I KAKO FOTOGRAFIRAM?
Jednostavno- volim to i uživam u tome. Vjerujem da obilježje svakog dobrog fotografa zapravo leži u tome koliko se on zapravo poveže sa subjektom, bitniji klik od shuttera je onaj sa vama, a rezultat toga su fotografije koje vraćaju u trenutke koji se više ne ponavljaju.  Tome služe uspomene. Takvi trenutci dobru fotografiju čine izvrsnom.
Vaše uspomene ne krojim ja, krojite ih vi, stoga je na vama da se zabavljate, plešete, grlite i volite. A ja? Ja ću sve to popratiti fotoaparatom, iz tamo nekog kutka ili tu negdje među vama. Tog dana nastojim pohvatati sve što se događa, moj plan nije mijenjati vaš plan, odvlačiti vas od gostiju ili namještati trenutke jer na na kraju krajeva najbolje stvari u životu događaju se spontano, stoga dopustite da u svoj kadar spontano smjestim svaki vaš osmijeh, zagrljaj, plesni korak i sve ono što nam taj dan donese.